Φωτια Σαμοσ - Hfwzjz Kxgptvm : Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Φωτια Σαμοσ - Hfwzjz Kxgptvm : Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Prosagwges 6 Allodapwn Gia Th Fwtia Konta Sto Kyt Samoy 11 Fwties Se Deka Meres Ston Ebro Se Shmeia Perasmata Metanastwn Video
Prosagwges 6 Allodapwn Gia Th Fwtia Konta Sto Kyt Samoy 11 Fwties Se Deka Meres Ston Ebro Se Shmeia Perasmata Metanastwn Video from www.newsbreak.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. «έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω… Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα.

Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι.

Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο.

Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία.

Samos Fwtia Ston Ypai8rio Kataylismo Gyrw Apo To Hotspot In Gr
Samos Fwtia Ston Ypai8rio Kataylismo Gyrw Apo To Hotspot In Gr from www.in.gr
Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό και οι ανακοινώσεις χαρδαλιά. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Samos Fwtia Ston Ypai8rio Kataylismo Gyrw Apo To Hotspot In Gr
Samos Fwtia Ston Ypai8rio Kataylismo Gyrw Apo To Hotspot In Gr from www.in.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη σάμο σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

«θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: